Hvordan forløber en dag med massage på jobbet

Tidsbestilling:
Virksomheden står selv for at booke tiderne, når der med massøren er aftalt en arbejdstid fra f.eks. 08:00 – 14:00. Derefter inddeles tidsrummet i halve timer til hver behandling. Hvis det er første gang patienten/ansatte er til massage afsætter der 45min til behandling/journalskrivning.

Antal behandlinger pr. dag:
Alt efter hvor mange, der på virksomheden vil have massage, aftaler man, hvor mange dage i løbet af en mdr. massøren skal komme. På en enkelt massagedag skal der minimum være 6 behandlinger og max 12 behandlinger. Som udgangspunkt er det normalt, at man vælger 10 behandlinger i sammenhæng, som virksomheden står for at booke.

Pris:
Prisen for 30 min massagebehandling, hvor de 25 min er massage og de sidste 5 min bruges til tøj af og på samt journalskrivning er 300,00kr.

Massører:
Der er både mandlige samt kvindelige massører til rådighed. Massørerne mødes jævnligt for at drøfte skader og øve sig i forskellige behandlinger, så der er en rød tråd igennem deres behandlinger. Alle behandlere hos Valentis er yderst kompetente.