Fakta vedrørende vores massagebehandling

Opstart:
Den første dag virksomheden starter massageordningen, er der afsat 45 min til hver behandling. De 15 min bruges på at gennemgå de problematikker patienten/ansatte måtte have i bevægeapparatet og journalen vil blive oprettet. Derefter 30 min massagebehandling samt gode råd fra massøren. Behandlingen vil herefter være på 30 min for de patienter/ansatte, der har fået udarbejdet journal. Journalen vil blive opdateret efter hver behandling. Journalen er fortrolig og massøren har tavshedspligt.

Lokalisering af skader:
Lokalisering af skaden finder massøren gennem samtale og massagebehandling. Når massøren har givet den første behandling, vil de have en bedre indsigt i problematikkerne i bevægeapparatet.

Behandling af skaden:
Behandling af skaden tager massøren sig af gennem massagen, men også via andre metoder så som udspændingsmetoder og mobilisering af led og lig. Massøren har adgang til et træningsprogram via nettet, hvor massøren laver forskellige øvelser til den enkelte patient/ansatte i form af stræk øvelser eller styrke/stabilitetstræning.

Rådgivning vedrørende skaden:
De patienter/ansatte, der har skader på bevægeapparatet i forskellige forbindelser, vil få rådgivning angående:

  • Hvor meget massage, der skal til for at udbedre skaden.
  • Skal den ansatte i et behandlingsforløb hos en af vores fysioterapeuter og massøren.
  • Gode råd omkring træning/stabilitets/styrke/stræk øvelser, der måtte gavne den givende situation.
  • Gode råd omkring div. arbejdsstillinger m.m.